Trajet par route: -- (- ) D'après le planificateur d'itinéraire, le trajet le plus court entre Barcelone et Tarragone est de . Si tu coche tiene un consumo medio de 7l/100Km, necesitarás 6.8 litros para recorrer los 98 km de distancia entre Barcelona y Tarragona.

La distance la plus courte (à vol d'oiseau) entre Barcelone et Tarragone est de 82,91 km. Popis.

Plus d'informations Retrouvez la distance de Barcelone à Tarragona , le temps de trajet estimé avec l’impact du trafic routier en temps réel, ainsi que le coût de votre parcours (coûts des péages et coût du carburant).

Y es que son hasta 42 los horarios disponibles cada día, siendo los más rápidos en trenes AVE y Avant, y con una duración de poco más de 30 minutos. Cataluña en Tren - De Barcelona a Tarragona. Distance from Tarragona to Lloret De Mar: 148 km: Distance from Tarragona to Calella: 131 km: Distance from Tarragona to Segovia: 452 km: Distance from Tarragona to Lugo: 758 km: Barcelona.

ViaMichelin vous propose de calculer votre itinéraire Barcelone à Tarragona en voiture ou en moto. Le …

Nastavení.

El ferrocarril va arribar a Altafulla el 1865, amb la obertura de la línia de Martorell a Tarragona. Espero que te ayuden mis ideas.

Barcelona Sants - Camp Tarragona - Lleida - Zaragoza Delicias - Ciudad Real Central - Puertollano - Córdoba Central - Sevilla Santa Justa. Vidí pouze lidé, kteří znají přesnou adresu alba.

quico Mensajes: 10 Registrado: Mié Jun 22, 2011 5:00 am.

Los trenes más lentos duran 1 h 25 min y suelen tener uno o dos cambios, pero son más baratos. Sur Trenes.com nous vous offrons les billets de train, AVE et les billets de train internationaux les plus économiques. 14 jun. Bitllet Combinat que inclou el viatge en tren en AVE-Larga Distancia i el bitllet de rodalia.

. Els Euromed ja no hi ... hi hauria més espai disponible per fer circular més combois de mitja distància i millorar el temps del trajecte Tarragona – Barcelona. Profitez des meilleures offres et des grandes réductions, que nous obtenons grâce à nos excellents accords avec les principaux opérateurs ferroviaires comme Renfe, à la fois national et international. Estos trenes cubren los 82 km de distancia en unos 1 h 13 min , pero algunos te llevan allí en solo 1 h 2 min .

Non, il n'y a pas de train direct depuis Aéroport de Barcelona (BCN) jusqu'à Tarragone. Modalitats i preus. Atención! Feiners (de dilluns a dijous) i festius: de 5.00 a 24.00 h Divendres i vigílies de festiu: de 5.00 a 2.00 h Dissabtes i vigílies de l'1 de gener, 24 de juny, 15 d'agost i 24 de setembre: obertura a les 5.00 h i servei continu tota la nit Diumenges: servei continu fins a les 24.00 h 24 de desembre: de 5.00 a 23.00 h En tren, anem enrere.

Coches de alquiler en Barcelona Avís Legal : D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. 2º- Pedir al autor de esa ruta que te deje ese tramo para que no te compliques tanto la vida.

Název. Distance from Tarragona to Barcelona is 82 kilometers. Para viajar desde Tarragona a Barcelona, las opciones que ofrece el tren son tantas que no podrás renunciar a trasladarte por las vías. dom. AVE Barcelona - Sevilla .

See 1 photo and 2 tips from 11 visitors to Tren Mitja Distancia Barcelona-Tarragona.

El billete de tren Barcelona Tarragona más barato La búsqueda del billete de tren de Barcelona a Tarragona con el precio más barato se ha realizado el día a las h, se trata de un tren REG.EXP. Obre en una nova finestra.

Si tu coche tiene un consumo medio de 7l/100Km, necesitarás 6.8 litros para recorrer los 97 km de distancia entre Tarragona y Barcelona. This air travel distance is equal to 51 miles. …

En tren de Tarragona a Barcelona en 30 minutos. Web Renfe Serveis inclosos.

"Econômico e confortável" Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the results of their ad campaigns. Mostra Estacions adif Camp de Tarragona en un mapa més gran: L'estació d'Altafulla-Tamarit (PK 10,8 de la línia Tarragona-Barcelona-Portbou) es situa al sud del nucli urbà, entre el casc antic i la zona marítima de Les Botigues del Mar. Popis. Le temps de conduite sera approximativement de . lun.

Meteo. Si usas gasolina 95, el coste estimado para ir hasta Tarragona desde Barcelona es de 8.50 €.