1 Comentaris. 7. Marc Rovira. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, respecte la decisió de la fins ara consellera de Turisme, Laura Castel, de deixar l’acta de l’Ajuntament de Tarragona i la de l’Alcalde Ricomà de no ser diputat a la Diputació, afirma que “aquesta crisi de govern és … Els sanitaris diuen «prou» i convoquen per aquest dissabte manifestacions a totes les comunitats. La vaga general del 21-F a Tarragona per Jonathan Oca. Periodista. Centre concertat per la Generalitat de Catalunya.

6 Comentaris.

Periodista. En breu començaran les obres en el Pont del Diable i es tracta de la segona fase de l’actuació . El IISPV lanza un reto para fomentar donaciones a la investigación entre familias de Tarragona Tarragona El 63% de las personas que piden ayuda por la Covid-19 son mujeres Ellas son las principales víctimas de esta crisis: han perdido 2.500 trabajos más en Tarragona y sufren la precariedad. HUESCA. 9. Kenneth Martínez, nou primer secretari del PSC del Camp de Tarragona. RAFAEL ARGULLOL. Últimas noticias de Tarragona y de las principales localidades de su provincia: Reus, Vendrell, Tortosa... Todo sobre Tarragona, en EL MUNDO.

Ficha. Toda la actualidad y últimas noticias sobre Salou (Tarragona).. No te pierdas ninguna noticia relevante de Salou suscribiéndote a nuestro boletín informativo diario. Tarragona.net portal turístico de la Costa Daurada con información sobre Alojamientos en Tarragona, Escapadas, Noticias, Ofertas, Mapas y Playas. Moisés Peñalver. Edición de hoy. lació que havia de ser un referent del concepte 'smart city' Els efectes del coronavirus. Diari de Tarragona. Noticias Piden imputar a Nieto por no evitar que los yihadistas compraran explosivos El ex secretario de Estado de Seguridad no adoptó las medidas del nivel 4 de alerta, según una familia que perdió a su hijo de tres años. Gala de la Disfressa d'Or 2019 per Jonathan Oca. Title: Noticia Diari de Tarragona, Author: EIGprensa, Name: Noticia Diari de Tarragona, Length: 4 pages, Page: 1, Published: 2013-09-09 . Periódico Diari de Tarragona (España). TARRAGONA NOTICIAS. Notícies de Tarragona, llegeix aquí l’última hora de les notícies del Camp de Tarragona i Reus. 8. Més Tarragona. Diari casteller, Esports, Successos i últimes notícies. Els manaments de Moisés ¡Tiraaa, que paga VOX!

Amor al hierro. Europa no produeix ni un gram de paracetamol. La restricció començarà a les 20 hores del dia 23 de juny.
14/06/2019 05:10 CEST. Rua de l'Artesania del Carnaval de Tarragona 2019 per Dolors Granero . CaixaBank inaugura a Tarragona dues oficines més del nou model Store per potenciar la innovació i la proximitat al client Tarragona - 20/02/2020 Caixabank inaugura dues oficines més del nou model Store, en dos actes al quals ha assistit el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i més de 120 clients a cada oficina.