Twitter oficial de la Unió Atlètica d'Horta, Club fundat l'any 1922. Actualitat, notícies, fotos i partits en directe del 1r equip. La història de la Unió Atlètica d’Horta, l’altra integrant de l’ HORTA ESPORTIVA AIE, comença l’any 1922, quan el Club Esportiu Autonomia i l’Athletic Baseball Club van decidir fusionar-se. El porter de la Unió Atlètica Horta Carles Santaló, "Kolderiu" en el popular món dels youtubers, serà el padrí de la 22a edició del Memorial Josep Barceló de futbol base que organitza el Club de Futbol Tordera l'1 i el 2 de juny. Fundado el 18 de abril del 1922 por la fusión entre el Club Esportiu Autonomía, del propio barrio de Horta, y el Athletic Baseball Club, que tenía su sede en Montjuïc. The latest media Tweets from Unió Atlètica d'Horta (@uahorta). — Unió Atlètica d'Horta (@uahorta) May 28, 2020.

És durant la Festa Major de l’11 de setembre de 1955 quan neix dins la nova entitat de la UE Horta. Unió Esportiva Horta; Unió Atlètica Horta; Inicio Horta esportiva 2020-05-27T17:18:17+00:00. 2,097 Followers, 106 Following, 152 Posts - See Instagram photos and videos from Unió Atlètica d'Horta (@uahorta)

La història de la Unió Atlètica d’Horta, l’altra integrant de l’ HORTA ESPORTIVA AIE, comença l’any 1922, quan el Club Esportiu Autonomia i l’Athletic Baseball Club van decidir fusionar-se.
La Unió Atlètica d'Horta es el club de fútbol del barrio. El 18 d'abril de 1922 neix la Unió Atlètica d'Horta, en fusionar-se les entitats CD Autonomia i Atlètic Base-Ball Club, les quals decidiren de crear un equip de futbol potent al barri. ANY 1955. #VamosHorta⚪⚫.

laboració entre la Unió Esportiva d'Horta i SWITCH ON SPORTS que involucra a les seccions d'hoquei, bàsquet i waterpolo de la UE Horta i el futbol de la Unió Atlètica d'Horta. #VamosHorta⚪⚫. “@btvesports @CEEuropa @uesantandreu @UESantsoficial @martinenc A la @UESantsoficial i el @martinenc els desitgem revertir la dinàmica perquè els volem (Sí o Sí) a #3div5 la temporada vinent. Barcelona La Unió Atlètica d’Horta va haver de fer una peregrinació per diferents camps fins que es va establir al Feliu i Codina, el camp del barri. La Unió Atlètica d'Horta es un club de fútbol del barrio de Horta de Barcelona (España). Al 1928 es crea la Federació Catalana d’Hoquei i al 1929 aquest esport ja es començava a practicar al nostre barri dins les activitats esportives de la Unió Atlètica Horta. La Unió Atlètica d'Horta, que milita en el Grup V de Tercera Divisió, ha informat aquest dijous que Víctor Valdés, exporter internacional del Barça, serà el seu entrenador la pròxima temporada.. Així ho informa el club català a les xarxes socials, en les quals destaca l'experiència de Valdés en les categories juvenils del Moratalaz i el Barça, del qual va sortir a l'octubre.

Actualmente compite en la Tercera división española. A més, us presentem l'himne del Club Esportiu Montbrió. AMPLIACIÓ DEL COMUNICAT DE LA UNIÓ ESPORTIVA D’HORTA SOBRE LES MESURES DE PREVENCIÓ PEL COVID-19 ... Xerrada de Raúl Sánchez a la Unió Atlètica d'Horta Mar ç. A la @uesantandreu la volem veure seguint fent llegenda copera (Catalana i Espanyola), i al @CEEuropa també a prop, amb la gran afició que tenen.”